Команда Іванісова продовжує допомагати 110-й окремій бригаді ТРО у складі ЗСУ

25.07.2023 15:53   Джерело: RvNews
Опубліковано : Новини Рівненщини
Народний депутат від Рівненщини Роман Іванісов на своїй сторінці у FB розповів про те, як разом з командою підтримує 110-ту окрему бригаду територіальної оборони у складі ЗСУ, яка зараз на одному з найспекотніших напрямків продовжує нищити ворога.
 
"Їхні успішні операції неодноразово були відзначені у звітах ЗСУ. А нещодавно начальника одного з відділень бригади, нашого рівнянина Володю Петровського було відзначено нагородною зброєю за «визначні заслуги в забезпеченні обороноздатності України, зміцненні національної безпеки, бездоганну військову службу, зразкове виконання військового обов’язку під час збройної агресії рф проти України та виявлені при цьому високий професіоналізм, честь та доблесть». Вітаємо і пишаємося!
 
Сьогодні відправляємо чергову допомогу військовим. Це прилади для їзди на авто в темряві, планшет для виконання бойових завдань, а також сумки для техніки. Намагаємося задовольняти потреби хлопців і всі разом працюємо на Перемогу!"
 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews