Здобути безкоштовно фах завдяки ваучеру: як це зробити в Рівненській області

29.07.2023 08:12   Джерело: RvNews
Опубліковано : Олекса Мирожит
Історія пані Людмили з м.Березне – яскравий приклад того, як завдяки послугам служби зайнятості, жінка отримала можливість втілити свою давню мрію – стати психологом.

Оскільки пані Людмила є людиною творчою й відкритою у спілкуванні, вона неодноразово замислювалася над можливістю опанувати уміння психолога.

Проте, пріоритетність потреб сім'ї та дітей, брак часу, а також обмежені фінансові можливості стояли на заваді здійсненню її мрії.

Однак, завдяки підтримці та інформації, наданої службою зайнятості, вона отримала реальний шанс здобути нову професію. Для цього вона скористалася відповідною послугою та отримала ваучер на навчання.

Тож вже цьогоріч у вересні жінка сяде за студентську лаву Міжнародного економіко-гуманітарного університету ім. Степана Дем'янчука.

«Упродовж життя нам постійно даються можливості для того, щоб ми розвивалися, росли, пробуджували внутрішні таланти. І настав мій час, час змін. Війна теж внесла корективи у наше життя. Війна – це вакцина на силу і мужність. Я не можу змінити обставини, але можу змінити наше ставлення до них. Ми повинні кожного дня піклуватися про свій спокій та внутрішній баланс. Я хочу навчити тих людей, які мають бажання і хочуть так жити й насолоджуватись життям. Світ - це квантова фізика, чим себе наділяєш те і притягуєш. Ми на землі для того, щоб множити мудрість, радість і любов. Я впевнена, що поєднання теоретичного навчання та практики є найкращим шляхом для професійних навичок. Тому дякую за можливість навчатись і отримувати ті знання, яких мені не вистачає», - зазначає пані Людмила.

Детальніше про можливості отримання ваучера на навчання за посиланням: https://www.dcz.gov.ua/storinka/vauchery.

За детальною інформацією можна звернутися у місцевий підрозділ служби зайнятості Рівненщини, Telegram-канал https://t.me/PidtrimkaDcz16Rivne , або на «гарячу» лінію Рівненського ОЦЗ +38096-539-53-59.

Пресслужба Рівненської ОВА


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews