У Рівному відбулось спецпогашення марки «Служба безпеки України», присвяченої військовослужбовцям національної спецслужби

27.07.2023 18:05   Джерело: RvNews
Опубліковано : Наталія Рівненська
Марка про СБУ є фінальним випуском героїчної серії «Слава Силам оборони і безпеки України!».
 
Її спецпогашення у Рівному виконали начальник Управління полковник Андрій Тимченко та директор Рівненської дирекції АТ «Укрпошти» Вадим Мосаковський.
 
Перед гасінням марки спеціальним поштовим штемпелем до учасників заходу звернувся начальник Управління полковник Андрій Тимченко:
«Перед Службою постали надзвичайно серйозні виклики – захист державної безпеки і суверенітету, конституційного ладу, територіальної цілісності і оборонного потенціалу. Результативність роботи спецслужби в умовах сьогодення проявляється у невпинній боротьбі зі зрадниками, диверсантами та колаборантами, які хотіли підігравати ворогу, однак, завдяки тонкій майстерності наших співробітників зараз перебувають у місцях позбавлення волі.
 
Бійці рівненської «Альфи» проводять блискучі спецоперації на фронті – у найгарячіших точках. Кожного дня вони роблять усе можливе та надможливе, щоб кожен громадянин почував себе в безпеці».
 
Він підкреслив, що введення у обіг марки, яка розповідає про бійців Служби безпеки, у символічній формі фіксує результативність спецслужби та ілюструє важливу роль СБУ у звільненні України від окупантів.
 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews