Безкоштовно записатися до обласних бібліотек на День української державності можна у Рівному

28.07.2023 08:12   Джерело: RvNews
Опубліковано : Олекса Мирожит

28 липня відзначаємо День української державності.

Цього дня комунальний заклад обласної ради – Рівненська обласна бібліотека для молоді безкоштовно записуватиме у свої читачі всіх охочих. Єдина умова – прийти до книгозбірні у вишиванці. Адреса «молодіжки» - вул. Київська, 18. З собою необхідно мати паспорт або інший документ, що посвідчує особу.

З паспортом на потенційних читачів чекають і в Рівненській обласній універсальній науковій бібліотеці (бібліотека на Лебединці). Акція безкоштовного запису тут стартувала 27 липня  - у переддень Дня української державності, і триватиме по 30 липня.

У бібліотеці повідомили, що якщо людина немає фізичної можливості в ці дні прийти до книгозбірні, діє послуга електронного запису. Для цього варто перейти за посиланням: http://libr.rv.ua/ua/read/63-elektronna-reestraciya?fbclid=IwAR1lqJDwTB57-ZaIIwJLIrWSAmmn5Zx8JOkmBBni7ezQt4rZVWDwA_Xu_20

Зауважимо, що цьогоріч День української державності відзначаємо 28 липня. Утім, відповідно до рішення Президента України, з наступного року святкуватимемо його вже 15 липня - з огляду на перехід Православної церкви України та Української греко-католицької церкви на Новоюліанський стиль календаря.

Пресслужба Рівненської облради


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews