ДП «Ліси України» чомусь відтерміновує оприлюднення інформації на запит Антикорупційного комітету ВРУ

28.07.2023 20:30   Джерело: RvNews
Опубліковано : Новини Рівненщини

Про ситуацію повідомив Роман Іванісов, член Комітету ВРУ з питань антикорупційної політики, який нещодавно ініціював запити до державного підприємства:

"Нещодавно розповідав вам, що підняв тему завищених зарплат і мільйонних витрат на піар під час війни на черговому засіданні Комітету, і ми надіслали запит до держпідприємства з проханням надати детальну інформацію.
Зверніть увагу на дати: ще 17 липня 2023 року ДП «Ліси України» отримує запит від Комітету. Минає 10 днів, але по суті питання відповіді немає. Хто знається на бухгалтерії, розуміє, що отримати дані по зарплатах, преміях і щомісячних виплатах - справа швидка. Тим паче, що підприємство фактично функціонує лише з жовтня 2022 року, і наш запит стосувався тільки працівників центрального офісу.
А щодо витрат 5 млн на піар? Для чого потрібен час у 30 днів, щоб повідомити народним депутатам мету цих витрат?
На мій погляд, таке затягування із наданням інформації антикорупційному Комітету вищого законодавчого органу України не має нічого спільного з прозорістю і ефективним витрачанням коштів, з якими повинні працювати всі державні підприємства!
Але ми почекаємо. І я обов’язково повідомлю і оприлюдню відповідь, яку ми отримаємо."

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews