Розкладні модульні будинки для військових: таку інновацію створюють у Рівному (ФОТО)

31.07.2023 07:12   Джерело: RvNews
Опубліковано : Олекса Мирожит
 

Мобільні будинки, лазні та пральні для військових, приміщення для дизель-генератора. Все це виготовляє релоковане на Рівненщину підприємство «Лайф Буд», яке продовжує працювати над інноваційними рішеннями. Про це повідомив начальник Рівненської ОВА Віталій Коваль, який днями відвідав виробництво.

«Підприємство працює не лише з військовими, а й з рятувальниками, переселенцями, українським бізнесом. Зокрема, серед новинок - розкладні Х-модулі. Це контейнери, які складаються як проста площина і їх можна перевозити до десяти штук у вантажному автомобілі», - розповів очільник області.

Також він нагадав, що «Лайф Буд» переїхали на Рівненщину з Харківщини, коли розпочалося повномасштабне вторгнення. На сьогодні вони не лише розвинули лінії, а й створили 115 нових робочих місць в області.

Віталій Коваль наголосив, що завдяки спільній співпраці бізнесу та влади вдалося облаштувати і перше в регіоні модульне містечко для ВПО у Радивилові.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews