У Держагентство України з управління зоною відчуження призначено особу, яка мала тісні стосунки з країною-окупантом

31.07.2023 13:45   Джерело: RvNews
Опубліковано : Новини Рівненщини

Про це вступ Роман Іванісов, член Комітету ВРУ з питань антикорупційної політики. Мова йде про призначення на посаду Першого заступника Голови Державного агентства України з управління зоною відчуження Андрія Тимчука, щодо якого буде виплачено досудове розслідування у кримінальному провадженні «за фактами можливого фінансування Тимчуком А.О. та іншими особами, спрямованими на зміну території України шляхом здійснення підприємницької діяльності, пов’язаної з туристичним бізнесом, на тимчасово окупованій території Автономної Республіки Крим».

Народний депутат від Рівненщини Роман Іванісов запитує: «Позначте, будь ласка, яким чином особа, у відношенні якої відбувається кримінальне провадження (ще й за фактом співпраці з окупантами!), може очолювати стратегічне відомство і мати доступ до держаємниці? З огляду на які « заслуги» міністр з питань захисту довкілля Руслан Стрілець міг би рекомендувати цю особу на таку посаду?Адже Тимчук не має жодного відповідного досвіду роботи!А чи не варто перевірити самого міністра Стрільця на момент співпраці з ворогом?Як взагалі таке можливо на вісімдесятому місяці повномасштабної війни з Чекаємо відповіді від Служби безпеки України».


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews