Роман Іванісов: Війна загострила наше почуття ідентичності, і ми почали набагато більше читати

02.08.2023 14:33   Джерело: RvNews
Опубліковано : Новини Рівненщини
Марія Хомівна Сербін, завідуюча бібліотекою села Сіянці, звернулася з проханням допомогти поповнити книжковий фонд до народного депутата від Рівненщини Романа Іванісова, котрий виконав прохання та поповнив бібліотеку творами сучасних українських авторів, серед яких твори Сергія Гридіна, Лесі Вороніної, Марини та Сергія Дяченків, братів Капранових, Любові Василів-Базилюк.
 
Роман Іванісов написав, що такі потреби громад з радістю задовольняє: 
"Вважаю, що і діти, і дорослі, особливо у невеличких містах і селах, де не завжди є стабільний інтернет, повинні мати доступ до сучасних українських книжок. Під час замовлення помітив, що багато творів немає в наявності. Так, я розумію, що війна, і друкарні не працюють на звичній потужності, але це і означає, що війна загострила наше почуття ідентичності, і ми почали набагато більше читати і цікавитись саме українськими творами. Був приємно здивований!".
 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews