Поки рівненські будівельники відновлюють будинки на Херсонщині, мешканці села готують їм іжу

07.08.2023 11:12   Джерело: RvNews
Опубліковано : Олекса Мирожит
 

Жителі села Орлове на Херсонщині годують будівельників з Рівненщини, котрі відновлюють їхні знівечені війною будинки.

«Ми знаходимось зараз у школі. Тут проживають хлопці, які відновлюють наші будинки. Тут же у їдальні і готуємо їм їжу», - розповіла директорка навчального закладу Людмила Володимирівна.

В селі Орлове рівненські волонтери живуть, зокрема, у місцевій школі. Спальні місця розташовані в навчальних аудиторіях, у спортзалі. Педагогічні працівники, аби віддячити жителям Рівненщини за допомогу, щоденно готують їсти для десятків наших майстрів.

«До нас приїхали хлопці з Рівненщини. Дякуємо їм за те, що вони допомагають відновлювати наші будинки, наше село. Стараємось їх годувати найсмачнішими стравами. Бажаю всім здоров’я та перемоги нам усім», - сказала завгосп навчального закладу Валентина Іванівна.

Нагадаємо, в рамках проєкту «Пліч-о-пліч» Рівненська область взяла шефство над Кочубеївською ТГ Херсонської області. У селах, що входять до громади, бригади з Рівненщини міняють дахи, ремонтують будинки та підсобні приміщення, допомагають місцевим жителям.

Пресслужба Рівненської ОВА


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews