Хмельницькі атомники – призери Всеукраїнського турніру з плавання «Пливу з вірою в ЗСУ»

07.08.2023 14:30   Джерело: RvNews
Опубліковано : Новини Рівненщини

У IX Всеукраїнському турнірі з плавання на відкритій воді «Біле озеро 2023» під гаслом «Пливу з вірою в ЗСУ», спортсмени Хмельницької АЕС та плавці з міста Нетішина продемонстрували достойні результати.

Змагалися професійні плавці, напівпрофесіонали та аматори у різних вікових групах. Найкращий результат серед жінок у категорії Мастерс продемонструвала Анастасія Данилюк, яка посіла перше місце. З другим результатом у категорії Пре-Мастерс фінішувала ще одна нетішинка Ольга Чмирук. Працівниці Хмельницької АЕС Олександра Жебель та Наталія Карпенко посіли перші місця серед аматорів у своїх вікових категоріях.

null
Фото з мережі Інтернет

Представник ХАЕС Степан Пенчук святкував перемогу у віковій категорії 65-69 серед професіоналів. Достойні результати у своїх вікових групах серед аматорів також продемонстрували хмельницькі атомники: Валерій Образцов та Іван Реуцький – 2-ге місце; Богдан Дорош  та Книш Руслан - 3-тє місце.

null
Фото з мережі Інтернет

Серед юних плавців, третє місце посів вихованець КДЮСШ ППО ХАЕС Назар Балацький.

Понад 200 учасників з різних міст України зробили благодійний внесок й долучитися до важливої справи - допомоги нашим захисникам.

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews