Вода, пальне, човни тощо: Херсонщина вже отримала від Рівненської області 10 тонн гуманітарки

09.08.2023 11:12   Джерело: RvNews
Опубліковано : Олекса Мирожит

10 тонн гуманітарної допомоги поїхало на Херсонщину з Рівненщини. Про це повідомив начальник Рівненської ОВА Віталій Коваль.

«Ми передали південному регіону Херсонщини питну воду, пальне, фільтри для очистки води, теплові гармати, човни, гідрокостюми. А також електрогенератори, електронасоси та мотопомпи для відкачування води, бензопили, будівельні інструменти і матеріали. Разом з громадами також направили 129 тисяч літрів бутильованої води та 2 водовози для забезпечення підвозу питної води», - розповів очільник області.

Віталій Коваль також додав, що на ці потреби з місцевих бюджетів було виділено 20,9 млн гривень. Крім того, на території Херсонської області проводять аварійно-відновлювальні роботи бригади «Рівнеобленерго».

Рівненщина продовжує підтримувати Херсонщину. Так, окрім проєкту «Пліч-о-пліч», яку ініціював Президент України Володимир Зеленський, що націлена на відбудову житла, надається також допомога постраждалим і затопленим населеним пунктам.

Разом ми зможемо більше.

Пресслужба Рівненської ОВА


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews