На Рівненщині підопічні установ соцзахисту з'ясовуватимуть, хто кращий спортсмен

11.08.2023 09:12   Джерело: RvNews
Опубліковано : Олекса Мирожит
 

16 серпня на базі КЗ «Рівненський обласний центр комплексної реабілітації» РОР за підтримки КЗ «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» РОР та відділення НОК України в Рівненській області відбудеться Відкритий турнір серед підопічних підвідомчих установ соціального захисту населення «Рух заради здоров’я».

Вперше своїми силами поміряються збірні команди підопічних із інтернатних установ Рівненської, Житомирської та Волинської областей.

Захід проводиться з метою залучення підопічних до активного проведення дозвілля, пропагування фізичної культури, спорту та здорового способу життя, заохочення різних за віком людей до занять оздоровчою фізичною культурою.

Нагадаємо, на Рівненщині спартакіада «Рух заради здоров’я» серед підопічних підвідомчих установ департаменту соціальної політики ОДА традиційно проводиться вже 12 років поспіль.

Пресслужба Рівненської ОВА


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews