Спартакіада «Рух заради здоров’я»: хто цьогоріч став переможцем

11.08.2023 11:12   Джерело: RvNews
Опубліковано : Олекса Мирожит

На базі КЗ «Рівненський психоневрологічний інтернат» Рівненської обласної ради  відбувся фінал 12-ї спартакіади «Рух заради здоров’я» серед підопічних закладів соціального захисту. Зокрема, участь в змаганнях взяло 7 команд.

КЗ «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» підготували шість командних естафет, більшість з яких вже були знайомі учасникам з попередніх етапів.

В загальному ж підсумку місця розподілилися так:

1 місце – КЗ «Здолбунівський геріатричний пансіонат» Рівненської обласної ради;

2 місце – КЗ «Урвенський психоневрологічний інтернат» Рівненської обласної ради;

3 місце – КЗ «Рівненський психоневрологічний інтернат» Рівненської обласної ради;

4 місце – КЗ «Мирогощанський психоневрологічний інтернат» Рівненської обласної ради;

5 місце – КЗ «Дубенський будинок-інтернат для громадян похилого віку та осіб з інвалідністю» Рівненської обласної ради;

6 місце – КЗ «Острозький психоневрологічний інтернат» Рівненської обласної ради;

7 місце – КЗ «Тучинський геріатричний пансіонат» Рівненської обласної ради.

Після змагальної частини заходу серед підопічних інтернатних установ, мали змогу випробувати себе у спортивному конкурсі «Кільця» і їх керівники. Тут беззаперечним лідером став директор КЗ «Дубенський будинок-інтернат для громадян похилого віку та осіб з інвалідністю» Ігор Римар.

Також свої нагороди отримали наймолодший та найстарший учасники Фестивалю. Ними стали Юрій Кравець з команди Мирогощанського психоневрологічного інтернату  та Любов Петруновська, яка представляла команду Тучинського геріатричного пансіонату.  

Переможців обласної спартакіади запросили взяти участь у відкритому фестивалі серед підопічних інтернатних установ соціального захисту населення «Рух заради здоров’я», який відбудеться за тиждень на базі КЗ «Рівненський обласний центр комплексної реабілітації». Участь в змаганнях будуть приймати команди інтернатних закладів Волинської та Житомирської областей.

Пресслужба Рівненської облради


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews