Півтора десятки рівненських громад отримали своїх поліцейських: ключі від автівок їм вручила обласна влада

23.08.2023 07:12   Джерело: RvNews
Опубліковано : Олекса Мирожит

популярне


 

Рівненщина продовжує лідирувати серед областей України у проєкті «Поліцейський офіцер громади». Учора 14 представникам громад вручили ключі від нових авто. 

Начальник ОВА Віталій Коваль та голова обласної ради Андрій Карауш привітали офіцерів й передали їм ключі від службових авто. Керівник поліції Олександр Ганжа вручив помпову зброю, а головам тергромад – сертифікати про співпрацю.

«Сьогодні війна. Тому на поліцейських офіцерів громад покладаються нетипові функції. Це правоохоронці, які є помічниками у створенні безпечного простору для населення. Дякую кожному депутатові, які голосували за виділення коштів на оборону і таким чином підтримують увесь силовий блок. Дякую головам тергромад за злагодженість, яка є на Рівненщині. Сьогодні важливо відчувати єдність великої команди, яка виконує завдання задля перемоги», - звернувся до присутніх Віталій Коваль.

Транспорт придбаний за кошти Нацполіції та тергромад. 

Службовими автомобілями підвищеної прохідності тепер забезпечені: Антонівська, Березівська, Володимирецька, Дубровицька, Зарічненська, Каноницька, Березнівська, Локницька, Полицька, Рафалівська, Рокитнівська, Сарненська, Старосільська, Степанська територіальні громади.

«У нас для офіцера зроблена поліцейська станція, тому він забезпечений приміщенням, оргтехнікою, а тепер і автомобілем. У нашій громаді роботи більш ніж достатньо, адже проблем вистачає – починаючи від сімейних негараздів, закінчуючи порушенням правил дорожнього руху», - прокоментував голова Рафалівської селищної ради Василь Совгуть.

Загалом у рамках проєкту «Поліцейський офіцер громади» на Рівненщині несуть службу 97 представників поліції у 55 територіальних громадах.

Пресслужба Рівненської ОВА


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews