Нагородження ІV міжнародного конкурсу декламаторів поезії Тараса Шевченка відбулося у Степані

23.08.2023 08:12   Джерело: RvNews
Опубліковано : Олекса Мирожит

Днями, на базі Степанського ліцею відбулось підсумкове нагородження читачів поезії Кобзаря. Смт. Степань став заключним регіоном на Рівненщині, де відзначили декламаторів.

Привітати та нагородити лауреатів, учасників та творчих керівників завітала депутатка Рівненської обласної ради Ольга Шустік.

«Українська культура завжди була пишною і багатогранною, але однією з її найважливіших складових є творчість Тараса Шевченка - видатного поета, художника та громадського діяча. Його поезії пронизані патріотизмом, глибокими почуттями та любов'ю до рідної землі. Нагородження читців поезії Шевченка - це символ відданості його духовній спадщині та можливість показати, що Шевченкове слово живе в сучасності,  його ідеї та цінності актуальні й нині!» - Ольга Шустік.

Під час нагородження було вручено заслужені нагороди та визнання тим, хто проявив великий рівень здібностей, працьовитості та відданості своїм обов'язкам. Лауреати отримали символічні подарунки, грамоти, медалі, а також  слова вдячності від колег та керівництва.

Пресслужба Рівненської облради


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews