«Рюкзак у подарунок»: Благодійний фонд «Рокада» ініціював акцію до нового навчального року

23.08.2023 21:39   Джерело: RvNews
Опубліковано : Наталія Рівненська
Благодійний фонд «Рокада» ініціював акцію "Рюкзак у подарунок". День у день збільшується кількість людей, які бажають долучитися до допомоги внутрішньо переміщеним діткам, щоб вони могли повернутися до навчання.
 
БФ "Рокада" почав отримувати допомогу навіть з інших областей - рюкзаки, зошити, олівці, фломастери та інше канцелярське приладдя прямує поштою з різних куточків України. Окрім того, до фонду надходить чимало пропозицій про фінансову підтримку акції.
 
З огляду на це, Рівненський осередок Фонду вирішив продовжити акцію і оголосити благодійний збір коштів для закупівлі шкільних рюкзаків та канцелярського приладдя для дітей, які потребують допомоги. 
 
Запрошують всіх небайдужих людей долучитися до цієї благородної справи!
 
Посилання на збір:
 
"Ми гарантуємо 100% безпеку та цільове використання пожертвувань! Після завершення акції обов'язково прозвітуємо про отримані донати. Разом ми зможемо забезпечити якомога більше дітей шкільними рюкзаками та канцелярією, допомагаючи їм повернутися до навчання та реалізувати свій потенціал", - кажуть у БФ "Рокада".
 
null
 
 
 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews