Флешмоб від працівників Хмельницької АЕС у День Незалежності України

25.08.2023 07:50   Джерело: RvNews
Опубліковано : Новини Рівненщини

У День Незалежності України працівники Хмельницької АЕС взяли участь у традиційному флешмобі.

Під музичну композицію у виконанні юних солістів нетішинського гурту «Вернісаж» атомники ХАЕС створили живу мапу України у кольорах державного прапора на площі перед адміністративним корпусом Хмельницької АЕС.

null
Фото ВП ХАЕС

«Жити мирно й вільно - це українська мрія» - слова пісні юних нетішинців об’єднують у прагненні відстоювати Незалежність України.

null
Фото ВП ХАЕС

До присутніх звернувся генеральний директор ВП ХАЕС Андрій Козюра: «Україна виборює свою Незалежність, на жаль, життями своїх найкращих синів та доньок. Ми повинні виконувати свої обов’язки та максимально допомагати захисникам».

null
Фото ВП ХАЕС

Напередодні, 23 серпня 2023 року на ХАЕС розгорнули 11-метровий стяг, який замайорів у небі над енергоблоками. Під час заходів відбувся збір коштів для допомоги Збройним Силам України. Колектив Хмельницької АЕС гідно працює на енергетичному фронті та підтримує захисників, які відвойовують свободу та цілісність рідної країни.

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews