Начальник Рівненської ОВА нагородив комунальника зі Здолбунова за вклад у відновлення Херсонщини

25.08.2023 09:12   Джерело: RvNews
Опубліковано : Олекса Мирожит
 

Спочатку окупанти прострелили жінці ноги, а потім вона загинула через влучання в будинок російської ракети. Чоловік із дитиною залишилися живі.  

Саме цій родині на Херсонщині допомагав відбудовувати житло Руслан Бутенко зі Здолбунова (на фото). 

У межах ініціативи «Пліч-о-пліч» чоловік, який є працівником КП Здолбунівське Здолбунівської міської ради, працював у Кочубеївці понад 10 днів. Руслан та його колеги відремонтували  помешкання і перекрили дах.

«На підприємство прийшов запит, що є потреба у добровольцях – людях, які готові допомогти у відбудові Херсонщини. Ми погодилися», - розповідає чоловік. Каже, що і наступного разу готовий поїхати у «волонтерське» відрядження.

Учора на майдані Незалежності Рівного начальник Рівненської ОВА Віталій Коваль вручив Руслану Миколайовичу відзнаку – за особистий внесок у розвиток Української держави в умовах воєнного стану. 

«Більше сотні родин вже отримали можливість жити і працювати у відремонтованих домогосподарствах. Я вкотре дякую кожному волонтеру, майстру із нашого регіону, хто за покликом серця приїжджає на ремонтні роботи до Кочубеївської громади. Разом ми завжди зможемо більше!» - зазначив Віталій Коваль.

Пресслужба Рівненської ОВА


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews