На честь загиблих Героїв: на рівненському Майдані Незалежності погасили нову марку (ФОТО)

30.08.2023 09:12   Джерело: RvNews
Опубліковано : Олекса Мирожит

Учора на Майдані Незалежності у Рівному погасили нову поштову марку «Вічна пам’ять». Випуск марки відбувся до Дня пам’яті загиблих захисників України - 29 серпня. Участь у погашенні взяли заступник голови ОДА Ігор Тимошенко, керівник рівненської дирекції Укрпошти Вадим Мосаковський, а також дружина загиблого рівненського Героя Анна Мазур.

Присутні під час заходу тримали в руках соняшники - це символ пам'яті про загиблих бійців.

«Ми повинні перемогти, щоб жити в мирній, незалежній і вільній Україні. Наші хлопці саме за це віддають свої життя. І ця марка – ще один символ нашої шани і поваги», - прокоментував Ігор Тимошенко.

Як повідомив Вадим Мосаковський, тираж марки - 500 тисяч екземплярів. Також до поштової марки випущено конверт «Перший день». Як ескіз використано роботу українського художника Олега Шупляка.

«Маю мрію – хочу, щоб найскоріше ми випустили марку під назвою «Перемога». І таким чином завершили військову колекцію», - зазначила дружина загиблого воїна Анна Мазур.

Придбати марку можна буде у відділеннях Укрпошти або в онлайн-магазинах. Частина виручених коштів підуть на підтримку сімей військовослужбовців, які загинули, захищаючи Україну.

Пресслужба Рівненської ОВА


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews