Завдання Рівненщини - виконувати місцеві бюджети

31.08.2023 08:12   Джерело: RvNews
Опубліковано : Олекса Мирожит
 

На Рівненщині складають економічний стабілізаційний план та завдання для кожної громади. Про це наголосив начальник ОВА Віталій Коваль під час наради з керівниками Дубенського району та головами ТГ.

«В кожній громаді області є свої втрати. Але, попри все, ми маємо налаштуватися на складні осінь та зиму. Тільки укріпившись, Рівненщина зможе не тільки залишатися економічно сильною, а й матиме змогу допомогти іншим, підсилити армію переможців. Кожна копійка сьогодні має надважливе значення, кожна сплачена гривня податку – це шанс купити необхідне військове обладнання чи авто», - сказав очільник області.

Так, під час наради з фінансистами, податківцями та іншими профільними фахівцями було проаналізовано стан виконання місцевих бюджетів територіальних громад Дубенщини. З-поміж іншого також розглянули сплату податків та зборів, зокрема, земельний, єдиний, податок на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки.

За підсумками наради було дано доручення 4 тергромадам провести оптимізацію мережі закладів та скоротити штатну чисельність виконкомів. 

Нагадаємо, що Дубенщина складає 16,4% від площі області з населенням понад 160 тис. осіб. До складу району входить 19 територіальних громад.

Віталій Коваль також зазначив, що такі конструктивні зустрічі відбудуться з представниками кожного району Рівненщини.

Пресслужба Рівненської ОВА


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews