У Гощанській громаді знову працює цегельний завод (ФОТО)

31.08.2023 13:12   Джерело: RvNews
Опубліковано : Олекса Мирожит

30 тисяч цеглин у день та сотня робочих місць. У Гощанській громаді відновили роботу цегельного заводу. Про це розповів начальник Рівненської ОВА Віталій Коваль під час робочої поїздки.

«Керівництво ТОВ УБК Будіндустрія не лише реконструювало приміщення, а й створило більше 100 робочих місць. Сьогодні для вироблення продукції тут використовують піч, яка за 200 років не змінилася. Та в планах – модернізація і побудова нової. Це дасть можливість виготовляти близько 2 млн цеглин у місяць», - сказав очільник області.

Також Віталій Коваль додав, що обговорив з дирекцією заводу можливість створення спеціальних робочих місць для тих, хто повертається з пораненнями і не може виконувати стандартні задачі. Рівненський бізнес має бути соціально орієнтованим.

«Приємно, що будівельний ринок на Рівненщині оживає. Інвестори з впевненістю відкривають цегельний завод і мають перспективу розвитку. А ще користуються державними програмами. Наприклад, «Доступні кредити 5-7-9». За ці кошти підприємство купило необхідну техніку», - підсумував очільник області.

Пресслужба Рівненської ОВА


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews