У Рівненській обласні філармонії проводять вечірні екскурсії: чим вони особливі

01.09.2023 11:12   Джерело: RvNews
Опубліковано : Олекса Мирожит

Однією з особливих прем’єр у 84-му творчому сезоні Рівненської обласної філармонії стала екскурсія для дорослих.

Це унікальна можливість поринути в історію рідного міста, дізнатись більше про костел св. Антонія, що тепер є Залом камерної та органної музики та окрасою міста.

- Нашою метою було не лише розповісти про хронологію будівництва чи назвати окремі дати. А більше за усе ми хотіли, щоб містяни знали про своє місто, людей, що творили історію та вклали свою душу, сили, інвестували у розвиток Рівного. Князі Любомирські - непересічна родина, що залишила свій культурний, творчий, економічний спадок на Рівненщині.  І чим більше занурюєшся в минуле, тим більше цінуєш та любиш те, що маєш сьогодні, - наголосила директорка КЗ «Рівненська обласна філармонія» Елеонора Стеценко.

Екскурсія для дорослих -  це неймовірно цікава пригода, що включає в себе навчальну, пізнавальну, творчу та культурну частину, а також елементи квесту.

Днями в обласній філармонії провели провели вечірню екскурсію. Наступна екскурсія відбудеться 10 вересня, однак організатори наголошують, що кількість місць обмежена.

Пресслужба Рівненської облради


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews