Військовим передали обладнання, закуплене за кошти працівників ХАЕС та ППО ДП «НАЕК «Енергоатом

03.09.2023 20:18   Джерело: RvNews
Опубліковано : Новини Рівненщини
Під час візиту Президента Енергоатома Петра Котіна на Хмельницьку АЕС атомники передали військовим обладнання, закуплене за кошти працівників ХАЕС та ППО ДП «НАЕК «Енергоатом».
 
Для військових волонтери придбали автомобіль, квадрокоптери, батареї й зарядні станції до них, антидронову рушницю, прилади нічного бачення, тепловізори, набори інструментів, дрони FPV, старлінки та інше обладнання.
Петро Котін наголосив на тому, що під час війни головне завдання кожного з нас – підтримувати українську армію і Енергоатом допомагатиме захисникам стільки, скільки буде необхідно.
 
Працівники Хмельницької АЕС від перших днів повномасштабного вторгнення рашистів в Україну підтримують Збройні Сили, направляючи частину власних коштів на спецрахунок НБУ та на рахунок ГО "Енергія наших сердець", яка, у співпраці з робочою волонтерською групою, забезпечує придбання та передачу необхідного для Сил Оборони України обладнання.
 
У вересні, завдяки зусиллям усіх працівників ХАЕС, рубіж у 200 мільйонів грн для підтримки захисників буде подолано!
 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews