єВідновлення: три родини на Рівненщині отримають допомогу на ремонт житла

04.09.2023 09:12   Джерело: RvNews
Опубліковано : Олекса Мирожит
 

У Рівненській області внаслідок збройної агресії рф пошкоджено або зруйновано 217 об’єктів цивільної та критичної інфраструктури. З них – 25 державної форми власності.

Нині відновлено 194 об’єкти за рахунок коштів місцевих бюджетів, коштів юридичних чи фізичних осіб. 

На даний момент до Реєстру пошкодженого та зниженого майна подано 94 інформаційних повідомлення про пошкодження майна та 7 заяв щодо отримання компенсації. 

Як повідомили в департаменті будівництва та архітектури Рівненської ОДА, у межах урядової програми єВідновлення три родини отримали позитивне рішення про призначення компенсації, три заяви – на розгляді. 

Ще одну заяву відхили, адже інформація не відповідала дійсності. Разом з тим, власникам будівлі компенсували пошкодження майна із місцевого бюджету.

«В нашій області навіть без реєстрації заяв громадяни отримували компенсації від місцевих бюджетів. Спеціальна комісія оцінювала завдану шкоду та ухвалювала рішення щодо виплат», - повідомив заступник голови ОДА Ігор Тимошенко під час наради з Мінрозвитку громад.

Наразі заяву можна подати виключно в електронному вигляді через Дію.

Пресслужба Рівненської ОВА


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews