Рівненський обласний центр психічного здоров’я населення отримав нову керівницю

04.09.2023 11:12   Джерело: RvNews
Опубліковано : Олекса Мирожит

На посаді генерального директора комунального підприємства «Рівненський обласний центр психічного здоров’я населення» Рівненської обласної ради відтепер працюватиме Людмила Країнська.

Відповідне Розпорядження підписав голова РОР Андрій Карауш. Він і представив нову очільницю колективу.

З січня цього року Людмила Країнська працювала завідувачкою одного з відділень  в Рівненському обласному центрі контролю та профілактики хвороб МОЗ України. З початком пандемії COVID-19 є координаторкою логістики вакцини в нашому регіоні.

Має досвід роботи і в комунальних закладах обласної ради: свого часу працювала заступницею директора Обласного інформаційно-аналітичного центру медичної статистики, очолювала Обласний центр громадського здоров’я.

Контракт з Людмилою Країнською підписаний з 1 вересня 2023 року і на час дії воєнного стану - аж поки не буде відновлено процедуру конкурсного відбору керівників закладів охорони здоров’я і обрано переможця відповідного конкурсу.

Нагадаємо, що попередній керівник центру психічного здоров’я населення Олег Колбач передчасно пішов з життя в березні цього року.

Пресслужба Рівненської облради


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews