День міста під знаком благодійності - Хмельницькою АЕС залучено понад 100 тис. грн для ЗСУ

16.09.2023 20:05   Джерело: RvNews
Опубліковано : Новини Рівненщини
Понад 100 тис. грн для ЗСУ - такий підсумок благодійних заходів, проведених Хмельницькою АЕС.
 
Відбулися турніри з пляжного волейболу, стрітболу, баскетболу, футболу й дартс. Юні спортсмени, які відвідують різні секції КДЮСШ, продемонстрували свої вміння.
 
Справжнє захоплення відвідувачів викликала профорієнтаційна виставка рятівників, поліції, медиків та нацгвардійців. Чимало дітей побувало на ще одній локації - «Школі юного атомника».
 
Благодійні майстеркласи з великого тенісу провели тренери Дмитро Морар та Сергій Бєлюк. Спробувати себе в цьому виді спорту мали можливість юні відвідувачі заходу. Також відбувся майстерклас для дітей Героїв України, захисників та дітей-волонтерів. А після насиченої програми охочих частувала смаколиками польова кухня.
 
Кульмінацією заходу стали вікторина про рідне місто, Хмельницьку АЕС, нагородження призерів і переможців спортивних турнірів, а також благодійна лотерея. Серед лотів - спортивні, патріотичні, сувенірні та цінні подарунки, унікальні твори мистецтва та вироби ручної роботи.
 
Дякуємо усім, хто взяв участь в організації та проведенні благодійного заходу, гостям і учасникам. Кожен благодійний внесок - частинка допомоги захисникам, можливість придбати більше необхідного обладнання та засобів.
 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews