Білокриницька громада тепер має свій ЦНАП (ФОТО)

22.09.2023 07:12   Джерело: RvNews
Опубліковано : Олекса Мирожит
 

Центр адміністративних послуг відкрили у Білокриницькій громаді. Про це повідомив начальник Рівненської ОВА Віталій Коваль, який відвідав новий центр.

«Сьогодні адміністративні послуги стали ближчими для Білої Криниці. Наразі їх 52. Надалі кількість послуг збільшуватиметься. Керівництво громади з місцевого бюджету модернізували приміщення під ЦНАП у співпраці з донорами в межах програми розвитку ООН в Україні. Окрім того, закупили нову техніку завдяки проєкту «Посилення стійкості громад в регіонах України», що фінансується Урядом Великої Британії. Це гарний приклад взаємодії з міжнародними донорами», - сказав очільник області.

У приміщенні ЦНАПу проведено ремонтні роботи, облаштувано комфортні зони очікування та обслуговування громадян і дитячий куточок. Тут створено 7 робочих місць, які забезпечені технікою та обладнанням для надання послуг.

Віталій Коваль також додав, що це вже 47-й ЦНАП на Рівненщині. Важливо, що Білокриницька громада може отримати доступ до цифровізації та автоматизації усіх послуг. Рівненщина з кожним днем стає зручим, сервісним та цифровим регіоном.

Пресслужба Рівненської ОВА


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews