«Відмінники освіти Рівненщини 2023»: хто вони

26.09.2023 09:12   Джерело: RvNews
Опубліковано : Олекса Мирожит

За підсумками минулого навчального року в області визначили 16 освітян, які отримають високі нагороди: це відзнаки «Відмінник освіти Рівненщини» та обласні премії до Дня вчителя.

Відповідне рішення прийняли на засіданні конкурсної комісії з призначення премій педагогічним працівникам закладів освіти. Її співголовами є перший заступник голови обласної ради Микола Кучерук та перший заступник голови РОДА, депутат обласної ради Сергій Подолін.

Так, почесні відзнаки «Відмінник освіти Рівненщини» присвоїли 6 освітянам у таких номінаціях: дошкільна, загальна середня, позашкільна, професійна, фахова передвища та вища освіта.

Обрали і 10 володарів обласних премій.

- Сьогодні ми обирали кращих із кращих педагогів Рівненщини. Це освітяни, які показують високі результати роботи, чиї учні перемагають на олімпіадах та складають ЗНО на високий бал. Це новатори і першопрохідці, які самі постійно вчаться і навчають новому своїх вихованців. Тобто, це люди, якими повинні пишатися громади, в яких вони живуть. Тому доцільно, щоб ТГ також долучалися до подання претендентів на ці обласні відзнаки, щоб про досягнення їхніх педагогів знала вся область, - зауважив Микола Кучерук.

Відзнаки «Відмінник освіти Рівненщини» та обласні премії педагогам вручать під час урочистостей з нагоди їхнього професійного свята.

Пресслужба Рівненської облради


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews