На ХАЕС обдарована молодь Нетішина отримала подарунки від Енергоатома

26.09.2023 15:58   Джерело: RvNews
Опубліковано : Новини Рівненщини

26 вересня в навчально-тренувальному центрі ВП ХАЕС відбулася екскурсія для призерів обласної інтернет-олімпіади з математики. Старшокласники освітніх закладів міста Нетішина ознайомилися з виробничими процесами на АЕС та системою професійної підготовки атомників.

Після завершення екскурсії відбулося нагородження молоді за високі досягнення у вивченні профільних для ядерної галузі предметів. Школярі отримали подарунки та Подяки від ДП «НАЕК «Енергоатом».

null
Фото ВП ХАЕС

Забезпечення висококваліфікованого кадрового резерву, один із важливих напрямків діяльності Енергоатома. Компанія приділяє значну увагу роботі з молоддю, реалізовуючи інформаційно-просвітницькі заходи. Їхня мета – підтримка українських учнів та мотивація до отримання освіти за атомно-енергетичним напрямом у профільних вишах.

Про один з таких заходів, «KhNPP Atomic School 2023-2024», який розпочинає Хмельницька АЕС розповів заступник генерального директора з персоналу ВП ХАЕС Володимир Гудзь, вітаючи обдаровану молодь.

null
Фото ВП ХАЕС

«KhNPP Atomic School 2023-2024» запрошує до участі учнів 9-11 класів, хто прагне розвиватися. Заняття в атомній школі проходитимуть один раз на тиждень у різних локаціях Хмельницької АЕС. Щоб взяти участь у проєкті, необхідно заповнити реєстраційну форму:
https://bit.ly/3RAd7JR


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews