У Рівному триває боксерський чемпіонат України: змагається більше трьохсот учасників

27.09.2023 09:12   Джерело: RvNews
Опубліковано : Олекса Мирожит
 

25 вересня у Рівному розпочався юніорський чемпіонат України з боксу. Турнір триватиме тиждень, фінальні двобої відбудуться 1 жовтня.

У змаганнях бере участь 360 боксерів із усіх куточків України, які будуть боротись за звання чемпіона України. Серед учасників - 26 спортсменів із Рівненщини.

«Такі змагання важливі для розвитку регіонального спорту. Ми дуже спортивна область і продовжуємо популяризувати здоровий активний спосіб життя, особливо серед молоді. Також наше завдання - забезпечити безперервність фізичної підготовки спортсменів. Адже пропустивши будь-який період в спорті, потім складно наздогнати», - прокоментував начальник РівнеОВА Віталій Коваль, який взяв участь у церемонії відкриття.

Чемпіонат проводиться між спортсменами 2008-2009 років народження з метою виявлення найбільш підготовлених спортсменів до складу національної збірної команди України з боксу серед юніорів.

Пресслужба РівнеОВА


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews