Старшокласників Нетішина познайомили з новим освітнім проєктом Хмельницької АЕС

28.09.2023 11:24   Джерело: RvNews
Опубліковано : Новини Рівненщини

Днями представники Хмельницької АЕС провели профорієнтаційний захід для учнів одинадцятих класів Нетішинського академічного ліцею.

Під час зустрічі старшокласникам презентували програму «KhNPP Atomic School 2023-2024». Це новий профорієнтаційно-освітній проєкт, який невдовзі розпочнеться на ХАЕС.

null

Переглянувши відео про діяльність підрозділів енергетичного підприємства, учасники заходу взяли участь у вікторині та отримали призи за правильні відповіді від Хмельницької АЕС та Українського ядерного товариства.

Учні ліцею також мали можливість поспілкуватися з генеральним директором ВП ХАЕС Андрієм Козюрою, заступником генерального директора з персоналу Володимиром Гудзем та головою ВП ГО «УкрЯТ» в м. Нетішин Володимиром Цибульським.

null

Керівник атомної станції відповів на усі запитання, які цікавили майбутніх випускників та запросив до участі в атомній школі, наголосивши, що цей проєкт не просто дасть ліцеїстам нові знання та розвиток, а й дозволить обрати майбутню професію.

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews