Працівники Хмельницької АЕС беруть участь у Міжнародній конференції

29.09.2023 17:15   Джерело: RvNews
Опубліковано : Новини Рівненщини
Представники ВП «УкрЯТ в м. Нетішин», працівники Хмельницької АЕС беруть участь у Міжнародній конференції «Перспективи впровадження інновацій в атомну енергетику».
 
Протягом двох днів, 28-29 вересня, науковці й вчені, представники ядерної галузі й громадськості обговорюють найбільш актуальні питання розвитку атомної енергетики, досягнення ядерної науки та перспективи їх впровадження.
 
У конференц-залі Національної академії наук України триває робота за секціями засідання. Під час пленарного засідання заступник головного інженера ВП ХАЕС Геннадій Самосєй виступив із доповіддю щодо перспектив розвитку електроенергетики України в умовах сучасних викликів та основних тенденцій розвитку світової енергетики, приділивши увагу питанням будівництва нових енергоблоків Хмельницької АЕС.
 
Програма конференції включає різні форми роботи. Модератором однієї із секційних панелей «Інновації для сталого розвитку та підвищення безпеки АЕС» став Олександр Хомич, начальник зміни блока ВП ХАЕС, який очолює молодіжну секцію УкрЯТ.
 
Міжнародна конференція – один із заходів Українського ядерного товариства, який сприяє консолідації наукової думки ядерної галузі України, окресленню шляхів розвитку галузі та висвітленню досягнень наукових та дослідницьких проєктів.
 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews