Віра у наших захисників і захисниць сильніша за будь-яку зброю, - Роман Іванісов

01.10.2023 08:02   Джерело: RvNews
Опубліковано : Новини Рівненщини
Народний депутат України від Рівненщини, член антикорупційного Комітету ВР Роман Іванісов привітав українців зі святами. 
 
"Щиро вітаю всіх українців і жителів Рівненщини з Днем захисників і захисниць України, Днем українського козацтва та святом Покрови Пресвятої Богородиці!
Усі ці свята з’являлись у житті українців у різні часи, але всі вони про одне – любов до батьківщини, до волі, свободи і справедливості. І що б не сталося – вона у нас непохитна.
 
Ворог може тисячу разів спотворювати історію Київської Русі та Запорізької Січі, але від того козацький дух наших пращурів не зникне у наших жилах.
 
Ворог може знищувати наші церкви та історичні пам’ятки, але від того наша щира віра у заступництво Божої Матері і сили небесні не стане меншою, адже культурні і духовні надбання нашого народу закарбовані в поколіннях.
 
Ворог може вдаватися до будь-яких залякувань і провокацій, але віра у наших захисників і захисниць сильніша за будь-яку зброю.
 
Сьогодні Україна б’ється. Сміливо і відчайдушно. З пам’яттю про тих, хто не дожив до Перемоги, і з думкою про майбутнє тих, хто народився і ще народиться на вільній українській землі.
 
О 9:00, де б кожен з нас не був, зупинімося і вшануймо хвилиною мовчання загиблих українців та подякуймо всім, хто нас захищає.
Слава нашим героям! Слава Україні!"

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews