На Рівненщині працюватиме ще одна місцева пожежна команда

04.10.2023 07:12   Джерело: RvNews
Опубліковано : Олекса Мирожит
 

На Рівненщині діятиме ще одна місцева пожежна команда. Це вже 56-тий за рахунком підрозділ місцевих пожежників на Рівненщині. Вчора її відкрили у селі Озеро Каноницької громади.

Сільські вогнеборці будуть обслуговувати три населених пункти, де проживає понад три тисячі мешканців. На даний час у складі новоствореної команди – три місцевих жителі, вони забезпечені спеціальним одягом, спорядженням та пожежним авто.

«У сьогоднішній військовий час у нас нові виклики і такі команди можуть першими прибути на місце надзвичайної події. Інколи ці 5-10 хвилин до прибуття працівників ДСНС можуть стати вирішальними для порятунку людей і їх майна. Команда місцевих пожежників – це перші помічники професійних рятувальників. Переконаний, що такі команди мають бути й у всіх населених пунктах нашої області», - зазначив перший заступник голови ОДА Сергій Подолін.

Пресслужба Рівненської ОВА


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews