Віталій Коваль: Рівненщина на сто відсотків готова до опалювального сезону

04.10.2023 09:12   Джерело: RvNews
Опубліковано : Олекса Мирожит
 

Рівненщина на 100 відсотків готова до опалювального сезону. В області завершені ремонти, створений аварійний запас обладнання, укладені договори із постачальниками за фіксованими пільговими цінами. Про це розповів начальник Рівненської ОВА Віталій Коваль під час брифінгу на Укрінформ.

«Область на 100% готова до осінньо-зимового періоду. Проведено ремонтні роботи на каналізаційних і тепломережах, замінено котли, заготовлені посипочний матеріал та реагенти  для доріг. Є необхідний аварійний запас обладнання та матеріалів для об’єктів систем життєзабезпечення. Для усіх 10 теплопостачальних підприємств області, які використовують газ, передбачені фіксовані пільгові ціни», - сказав очільник області.

Віталій Коваль також додав, що така підготовка пройшла і в освітніх, медичних, соціальних закладах. Створений запас генераторів різних потужностей.

«Плановість підготовки до зими цьогоріч – на новому рівні. Всі вже чітко розуміють ризики і потреби. Першочергово забезпечуємо тих, хто не може про себе подбати – соціально незахищених, зокрема, геріатричні заклади та інтернати. На Рівненщині з дровами проблем не буде, адже 40% території області покрито лісами. Окрім того, в області вже готові розгорнути 296 Пунктів  незламності», - зазначив начальник Рівненської ОВА.

Пресслужба РівнеОВА


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews