На Хмельницькій АЕС зібрали понад 200 мільйонів гривень

06.10.2023 12:32   Джерело: RvNews
Опубліковано : Новини Рівненщини

Майже 205 мільйонів гривень власних коштів перерахували працівники Хмельницької АЕС на підтримку Сил Оборони України.

Збір коштів розпочався з перших днів повномасштабного вторгнення рашистів в Україну. Саме тоді колектив атомників прийняв рішення відраховувати частину зарплати на спеціальний рахунок Національного банку України, який було відкрито для збору коштів на потреби оборони України. Згодом ініціативна група атомників створила громадську організацію з промовистою назвою «Енергія наших сердець», яка спільно з Організацією молоді ППО ВП ХАЕС, волонтерською робочою групою займається придбанням технічних засобів та амуніції для потреб захисників  України.

За підтримки адміністрації ХАЕС та профспілкового комітету, Організація молоді ППО ВП ХАЕС проводить об’єднуючі благодійні спортивні та сімейні заходи, які вже стають традиційними та об’єднують сотні активних громадян - спортсменів, як професійних, так і аматорів. Та найголовніше, що подібні благодійні заходи дали можливість уже додатково зібрати близько 4 000 000 гривень для потреб ЗСУ, Нацгвардії, Тероборони та інших оборонців України, ВПО. Клуб рибалок-аматорів ВП ХАЕС теж не стоїть осторонь допомоги військовим – під час змагань зібрано понад півмільйона гривень благодійної допомоги. Традицією на ХАЕС також став перерахунок на підтримку Сил Оборони України премій, які працівники отримують за високі виробничі показники.

Як зазначив генеральний директор підприємства Андрій Козюра, атомники добре розуміють важливість кожного внеску на підтримку тих, хто віддає свої життя та здоров’я на фронті, тому знаходять будь-яку можливість, щоб наблизити Перемогу України.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews