Рівненська обласна дитяча лікарня отримала нове обладнання (ФОТО)

09.10.2023 11:12   Джерело: RvNews
Опубліковано : Олекса Мирожит

Монітор пацієнта з комплектуючими та 500 окулярів для фототерапії новонароджених отримала Рівненська обласна лікарня від благодійної організації Фундація Дім Рональда МакДональда в Україні. Їх використовуватимуть у двох підрозділах лікарні.

Як розповіли у медпідприємстві, спеціальні окуляри дадуть можливість проводити фототерапію для найменших пацієнтів неонатального центру.

А монітор контролюватиме життєво важливі параметри у відділенні Педіатрія №1 з діагностичними ліжками. Там лікуються дітки із захворюваннями бронхолегеневої системи, інфекційними захворюваннями та пацієнти, які потребують встановлення діагнозу.

До слова, благодійна організація Фундація Дім Рональда МакДональда в Україні співпрацює з Рівненською обласною лікарнею вже не один рік. За підтримки благодійників в лікарні відкрито спеціальну кімнату від Фундації, де мають можливість проживати батьки пацієнтів, які перебувають на тривалому лікуванні.

Пресслужба Рівненської обласної ради


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews