Друге видання Рівненського букваря побачило світ: чим воно відрізняється від попереднього

12.10.2023 09:12   Джерело: RvNews
Опубліковано : Олекса Мирожит
11 жовтня Олена Медведєва презентувала друге, доповнене видання «Рівненський буквар»: про дорослу Рівненщину - дитячою мовою.
 
Перший «Рівненський буквар» побачив світ 7 років тому. Цьогоріч - друге доповнене видання. Хоча по факту воно вже третє. Адже другий варіант був затверджений до друку 23 лютого минулого року. А після повномасштабного вторгнення краєзнавча книга для дітей Рівненщини переписалася втретє і ось у жовтні 2023 року була надрукована.
 
 
- До цього видання своїми ілюстраціями долучилися діти усіх рівненських ліцеїв та гімназій, а також школярі Квасилова. Мистецькі декоративні літери, альбом «Рівне і рівнята» - це їхні роботи, - розповідає авторка Олена Медведєва. - Про краєзнавство цікаво, доступно, дитячою мовою, із сучасними настроями та подіями. Усе найцікавіше про Рівненщину для дітей від А до Я на сторінках «Рівненського букваря».
 
 
Це видання присвячується кожному воїну, волонтеру та мешканцям тим держав, які допомагають Україні в українсько-російській війні.
 
Пресслужба Рівнеради

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews