У Рівному з'явилася робоча група для боротьби з можливою корупцією в області

13.10.2023 07:12   Джерело: RvNews
Опубліковано : Олекса Мирожит
 

При Рівненській обласній військовій адміністрації працюватиме робоча група, яка протидіятиме можливим зловживанням та корупції. Про це повідомив начальник Рівненської ОВА Віталій Коваль.

До складу робочої групи входитимуть представники СБУ, прокуратури, Нацполіції, ОВА, а також інших правоохоронних і контролюючих органів.  

«Під час війни особливо гостро відчувається суспільний запит на справедливість, а особливо, коли йдеться про корупцію. Тому нині створюється робоча група, яка протидіятиме можливим зловживанням у різних сферах на Рівненщині. Я засуджую будь-які прояви зловживання, хабарництва, марнотратства. Сьогодні пріоритет один – робота на Перемогу! Закликаю всіх до доброчесності та прозорості. Інакше – сувора відповідальність за законом», - зазначив Віталій Коваль.

Очільник області наголосив, що це попередження кожному, хто хоче стати на хибний шлях задля легкої наживи. Корупція – це внутрішній ворог, якому не місце в Україні.

Пресслужба РівнеОВА


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews