Рівненська ОВА та Ощадбанк підписали Меморандум про співпрацю: чому це важливо (ВІДЕО)

17.10.2023 07:12   Джерело: RvNews
Опубліковано : Олекса Мирожит

Начальник Рівненської ОВА Віталій Коваль та голова правління Ощадбанку Сергій Наумов підписали Меморандум про співпрацю. Цей документ має на меті впровадити нові можливості для малого та середнього бізнесу та залучити міжнародні програми.

«Це знакова подія, яка вкотре підтверджує - Рівненщина це комфортний і перспективний регіон. Розвиток спільних програм з Ощадбанком перш за все спрямований на малий та середній бізнес. Адже саме такі підприємства забезпечують стабільність економіки - як області, так і держави», - прокоментував Віталій Коваль.

Також очільник області додав, що Рівненська ОВА визначить галузі, які є пріоритетними для розвитку області і синхронізує їх з Ощадбанком, аби спільно розробити цільові регіональні програми підтримки.

Банк, зі свого боку, розширить перелік кредитних програм для бізнесу Рівненщини, у тому числі в межах міжнародних проєктів.

Сьогодні, «Ощадбанк» є ключовою установою, через яку реалізуються важливі для бізнесу кредитні та грантові програми. Наприклад «Доступні кредити 5-7-9»,  «єРобота».

Сюжет телеканалу СФЕРА-ТВ

Пресслужба Рівненської ОВА


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews