Часткову компенсацію за придбане обладнання отримають чотири підприємства Рівненщини

17.10.2023 11:12   Джерело: RvNews
Опубліковано : Олекса Мирожит

Чотири підприємства Рівненщини отримають часткову компенсацію за придбане обладнання на суму 1,4 млн гривень.

 

Такі результати роботи обласної комісії з розгляду заявок на отримання часткової компенсації за придбане (модернізоване) обладнання під час воєнного стану.

«На розгляд комісії було подано 12 заявок. У підсумку, було вибрано 4 підприємства. Сьогодні пріоритет - підтримати малий та середній бізнес. Підприємства отримають компенсацію на суму майже 1,4 млн гривень», - повідомив заступник голови Рівненської ОДА Ігор Тимошенко.

Порядком проведення конкурсу визначено пріоритетним напрямком підтримку підприємств, які виготовляють товари оборонного призначення або надають послуги у цій сфері.

Нагадуємо! На порталі «Дія» продовжують бути доступними п’ять грантових програм проєкту «єРобота» («Грант на власну справу», «Грант на переробне підприємство», «Грант на сад», «Грант на теплицю», «Грант для ветеранів та членів їх сімей»). 

Детальна інформація про умови участі за посиланням: https://bit.ly/3UISLxg

Пресслужба РівнеОВА


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews