Гідравлічні преси RUF

19.10.2023 22:41   Джерело: RvNews
Опубліковано : Новини Рівненщини

Брикетування стає популярним бізнес-напрямом, яке одночасно з економічною вигодою від модифікації відходів та повторного їх застосування, позитивно впливає на екологію. Для перетворення залишків різного роду виробництв використовуються брикетувальні преси. Продуктивним та якісним обладнанням статичної дії по пресуванню відходів та перетворенню у зручну форму є гідравлічні преси від лідера пресувального устаткування з Німеччини – компанії RUF.

Переваги гідравлічних брикетувальних пресів RUF

Машини для пресування відходів RUF – це комп’ютеризовані агрегати, в яких робочі зусилля здійснюються під тиском рідини. Брикети, що виготовлені на цих пресах, вважаються найбільш рентабельними для бізнесу, їх час горіння становить понад чотири години.

Преси мають попит серед українців завдяки:

  • здатності працювати цілодобово;
  • низькому споживанню електроенергії;
  • простоті в управлінні;
  • можливості інтеграції в існуючі виробничі лінії на підприємстві (або встановлення гідропреса вдома);
  • незначному зношуванні елементів обладнання при регулярній експлуатації.

Для встановлення машини не потрібний спеціальний фундамент. Невеликі габарити та демпферні опори дозволяють розміщувати устаткування у зручному місці без облаштування.

Які види біомаси можна переробити гідропресами RUF у брикети

Продуктивність гідравлічних пресів RUF залежить від виду органічної сировини. Основними матеріалами для виготовлення паливних брикетів є відходи:

  • деревини – згодяться гілки дерев, стружка, тирса;
  • соломи зернових культур – рису, ячменю, пшениці;
  • металу – шліфувальний шлам з латуні, міді, бронзи, титану, алюмінію;
  • біомаси – стебла кукурудзи та цукрової тростини, солома з рапсу, лушпиння з соняшникового насіння;
  • сільськогосподарського виробництва – залишки від обробки овочів та плодових культур.

Якість кінцевого продукту та його енергетична цінність визначаються, виходячи з типу сировини. Проте брикети мають широкий попит як альтернатива традиційним видам палива, тому можна говорити про прибутковість цього напрямку.

Придбати прес RUF гідравлічного типу за доступною для такої продуктивної техніки ціною пропонує «РМП БІОЕНЕРГІЯ». Перейшовши за посиланням rmpbio.ua, кожен детально ознайомиться з характеристиками різних моделей та обере брикетувальне устаткування з потрібною потужністю.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews