У Дубенській громаді відбулася зустріч представника Благодійний фонд «Рокада» Рівне та місцевої влади

22.10.2023 13:47   Джерело: RvNews
Опубліковано : Вікторія Синиця

популярне


У Дубенській громаді відбулася зустріч представника Благодійний фонд «Рокада» Рівне та місцевої влади з питань, що стосувалися роботи координаційної Ради ВПО.
 
19 жовтня у Дубенській міській раді відбулася координаційна зустріч міського голови Василя Антонюка із представницею Благодійний фонд «Рокада» Марією Лісковською з питань діяльності координаційної ради внутрішньо переміщених осіб за участю працівників управління соціального захисту населення та голови громадської організації "Відродження ВПО" Миколи Орлова.
 
Ключовим питанням координаційної зустрічі було визначення основних завдань Ради ВПО, котра є важливим інструментом діалогу та взаємодії між владою та внутрішньо переміщеними особами.
Також в ході зустрічі окреслено подальші кроки в наданні Благодійним фондом «Рокада» Рівне організаційної, методичної, юридичної та консультативної підтримки в роботі місцевої Ради ВПО.
 
null
 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews