Хмельницька АЕС готова до роботи в осінньо-зимовий період

23.10.2023 08:41   Джерело: RvNews
Опубліковано : Новини Рівненщини

Комісія Енергоатома спільно з Держенергонаглядом закінчила перевірку готовності Хмельницької АЕС до роботи в осінньо-зимовий період.

Протягом тижня інспектори вивчали виконання організаційно-технічних заходів, спрямованих на підготовку обладнання, будівель, споруд і персоналу до надійної та безпечної роботи в ОЗП. Члени комісії провели усі заплановані програмою заходи, здійснили огляди та ознайомилися з документацією, що засвідчили актом, який представили керівництву ХАЕС під час заключної наради.

Голова комісії Олександр Богун підсумував результати перевірки, зазначивши, що ХАЕС готова до осінньо-зимового періоду. Про це свідчить виконання значного обсягу робіт на об’єктах, спорудах та обладнанні. В акті наведено рекомендації, за результатами виконання яких буде прийняте рішення центральної комісії щодо готовності Хмельницької АЕС до ОЗП.

Члени комісії подякували персоналу ХАЕС за ретельну підготовку та якісно здійснену роботу для готовності об’єкта нести навантаження у зимовий період.

null
Фото: ХАЕС

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews