Єдиний хаб для ветеранів та переселенців створюють на Рівненщині

24.10.2023 11:12   Джерело: RvNews
Опубліковано : Олекса Мирожит
 

У Рівненській області продовжують працювати над тим, аби максимально інтегрувати ветеранів та переселенців у звичне життя. Послуги для цих категорій громадян повинні бути максимально доступні та швидкі. На цьому наголосив начальник Рівненської ОВА Віталій Коваль під час наради із керівниками районних адміністрацій та профільних департаментів.

«Ми спільно маємо скоординувати роботу таким чином, аби послуги «ходили» за людьми. Мова йде про працевлаштування, інтеграцію, втілення бізнес-ідей. Це чутливе питання має стати першочерговим і у стратегіях громад», - зазначив Віталій Коваль.

Також обговорили результати роботи комісії, яка провела моніторинг місць компактного проживання ВПО та пошук нових локацій. Перевірили 64 приміщення. Віталій Коваль наголосив, що лише після правильної реєстрації таких приміщень держава відшкодовуватиме комунальні послуги.

Пресслужба РівнеОВА


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews