Рівненські дитсадки можуть отримати системи безперебійного постачання гарячої води: що для цього потрібно

24.10.2023 13:12   Джерело: RvNews
Опубліковано : Олекса Мирожит
 

Конкурс на отримання та встановлення геліосистем у закладах дошкільної освіти оголосило Держенергоефективності.

У конкурсі проєктів може взяти участь будь-яка територіальна громада. Учасники мають представити пропозицію, в якій визначено мету, описано способи реалізації, а також наближений розрахунок очікуваного ефекту з енергозбереження. Приймається лише один проєкт від громади.

Дедлайн для учасників програми - 12 листопада.

Для участі у відборі учасник має подати заповнену заявку на участь у відборі проєктів. Також слід приєднати наступні документи:

1. Технічний паспорт будівлі.

2. Мотиваційний лист, підписаний відповідальною особою. (Вказати, чому саме у цьому закладі необхідно встановити геліосистему підігріву гарячої води. Вимоги: українською, або англійською мовою, максимум 400 слів)

3. Висновок обстеження технічного стану будівлі та покрівлі.

4. Документ, що підтверджує наявність найпростішого укриття.

5. Підтвердження впровадженого енергоменеджменту в громаді (копія рішення місцевої ради або розпорядження міського голови).

Заявки приймають в електронній (із застосуванням ЕЦП) та/або паперовій формі

Ініціатива по даній програмі буде реалізована у рамках тристороннього партнерства Держенергоефективності із проєктом GIZ «Просування енергоефективності та імплементації Директиви ЄС про енергоефективність в Україні» та НАК «Укрсвітлолізинг».

Детальніше за посиланням: https://saee.gov.ua/uk/events/previews/5085

Пресслужба РівнеОВА


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews