Начальник Нетішинської міської військової адміністрації відвідав ХАЕС

26.10.2023 21:32   Джерело: RvNews
Опубліковано : Новини Рівненщини
На Хмельницькій АЕС відбулася спільна нарада начальника Нетішинської міської військової адміністрації Григорія Олендри, очільників силових структур міста та області. Під час візиту керівники здійснили огляд об’єктів стратегічного підприємства.
 
Питання захищеності критичної інфраструктури Хмельницької АЕС та міста-супутника - одне з найбільш актуальних. Керівники відвідали об’єкти водопостачання та теплозабезпечення, побували на промисловому майданчику ХАЕС.
 
Генеральний директор ВП ХАЕС Андрій Козюра ознайомив відвідувачів із заходами посилення безпеки та реалізованими проєктами з підготовки до осінньо-зимового періоду, наголосивши на необхідності швидкого реагування на виклики часу.
 
Комплексний захист стратегічного об’єкта передбачає співпрацю різних структур, установ та організацій. У 3 Державному пожежно-рятувальному загоні продемонстрували пожежну техніку, розповіли про готовність особового складу до надзвичайних ситуацій, спільні тренування та взаємодію з іншими підрозділами. Військовослужбовці Нацгвардії, які охороняють ХАЕС, поділилися набутим досвідом воєнного часу.
 
Після завершення огляду, під час підсумкової наради очільник Нетішинської МВА, керівники ХАЕС та силових структур обговорили проблемні питання та подальші спільні дії.
 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews