У Рівному може з'явитися Меморіал пам’яті полеглих на війні захисників України: яким він буде (ФОТО)

27.10.2023 08:12   Джерело: RvNews
Опубліковано : Олекса Мирожит
У Рівному презентували Меморіал пам’яті полеглих на війні захисників України.
 
Його розташують на площі біля Дубенського кладовища. Таким чином у Рівненській міській територіальній громаді вшанують пам'ять загиблих у російсько-українській війні. Меморіал складатиметься із портретів рівненських захисників, які полягли за рідну землю.
 
 
- На жаль, з 2014 року в Україні продовжується війна. Щодня ми вшановуємо пам’ять про тих, хто віддав своє життя, захищаючи Україну. Меморіал у Рівному дасть можливість вічно пам’ятати про подвиг наших Героїв, а також нагадуватиме нам про ціну нашої свободи. Він також слугуватиме символом підтримки воїнів, які нині продовжують боронити наші землі, наше майбутнє та захищати українців від російської орди. Я переконаний, що Меморіал пам’яті Героїв України стане святим місцем, місцем духовного єднання та пошани, - відзначив секретар Рівненської міської ради Віктор Шакирзян.
 
Окрім того, проєкт також передбачає розміщення QR-кодів поруч із портретами. Таким чином кожен відвідувач зможе дізнатися більше про життя та подвиг кожного загиблого захисника.
 
Пресслужба Рівнеради

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews