У Рівненській області ліквідували заборгованість по зарплатам на 11-ьох підприємствах

30.10.2023 13:12   Джерело: RvNews
Опубліковано : Олекса Мирожит
 

В області продовжують роботу щодо виплати заборгованості на підприємствах. З початку року такі боржники погасили понад 11,4 млн грн. У  тому числі повністю ліквідована заборгованість із виплати зарплати працівникам 11 підприємств Рівненщини в сумі 4,5 млн грн.

Про це повідомив заступник голови ОДА Ігор Тимошенко, який разом із представниками Департаменту економічного розвитку і торгівлі, Держпраці та регіонального відділення Фонду Держмайна долучилися до загальноукраїнської селекторної наради з питань заборгованості. 

«З початку року в області провели 42 засідання тимчасових комісій, де заслухали звіти понад півсотні керівників підприємств-боржників. Усі вони попереджені про персональну відповідальність за порушення строків. У результаті цієї роботи людям виплатили понад 11,4 млн грн», - розповів Ігор Тимошенко. 

Разом з тим, ще є підприємства, які продовжують боргувати людям гроші. Про шляхи розв’язання проблем із накопичення заборгованостей обговорили під час наради. Йшлося про різні варіанти вирішення – від діалогу та співпраці до порушення кримінальних справ проти злісних боржників. 

Адже, попри воєнний стан, керівникам необхідно виконувати свої зобов’язання перед своїми працівниками.

Пресслужба РівнеОВА


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews