У Рівному запрацював перший Центр ментального здоров’я

31.10.2023 08:12   Джерело: RvNews
Опубліковано : Олекса Мирожит
 

В області розпочав свою роботу Центр ментального здоров’я. Працюватиме заклад на базі Рівненського обласного центру психічного здоров’я населення, за адресою: м. Рівне, вул. Дубенська, 64.

«Центр відкрили у межах Всеукраїнської програми ментального здоров’я «Ти як?», яка реалізується за ініціативи першої леді Олени Зеленської. У Центрі, передусім, обслуговуватимуть  військових, їхні сім’ї, родини загиблих та переселенців. Проте послугу з підтримки ментального здоров’я може отримати кожен», - розповів начальник Рівненської ОВА Віталій Коваль.

Фахівці Центру готові надавати консультації усім, хто цього потребує: якщо у людини  виникли такі симптоми як, тривога, порушений сон чи апетит, дратівливість, агресія, коливання настою, небажання займатися повсякденними справами. 

Якщо у сім’ї є людина із розладами психічного здоров’я і рідні не знають як правильно себе поводити, як підтримати, що запитати та як розпізнати погіршення стану здоров’я, куди і до кого необхідно звертатися – на ці всі запитання зможуть відповісти у Центрі ментального здоров’я.

Телефон для запису – 067-29-29-681.

Діти, віком від 14 років, можуть звертатися на консультацію у Центр ментального здоров’я САМОСТІЙНО без супроводу батьків чи опікунів.

Пресслужба Рівненської ОВА


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews